Obsah fra mojetricka.sk
RegistrciaHadaFAQUvatesk skupinyCreatorPrihlsenie
AKÚ TECHNÓGIU TLAČE ZVOLIŤ

Zasla odpove    Obsah fra mojetricka.sk » Poradňa Zobrazi predchdzajcu tmu
Zobrazi nasledujcu tmu
AKÚ TECHNÓGIU TLAČE ZVOLIŤ
Autor Sprva
camon

Zaloen: 28 janur 2008
Prspevky: 3

Prspevok AKÚ TECHNÓGIU TLAČE ZVOLIŤ Odpoveda s cittom
Mám v pláne si vytlačit plnofarebné obrázky ale uvádzate pri flex a flock tlači že je možné vytlacit len niektoré farby a pri dalšich je to možné len od viacerých kusov. takže v plných farbách to zrejme nebude možné. Skúšal som tu u nás vo fotoslužbe vytlačit na biele tričko ale nebolo to nič moc. zdialky na pohlad to bolo ok ale zblízka tie farby neboli v poriadku. Preto hladám nejaký sposob ktorí by bol pre mna cenovo prijatelny a to od 1ks a v dobrej kvalite. Možte mi prosim vás poradit kde by som vytlačil plnofarebný obrázok.
Existuje zrejme aj druha možnost aj ked ten obrázok by už stratil na kráse a to že zredukujem počet farieb . A tak sa vás chcem opýtať kolko maximálne počet farieb by bolo možné a akou technolgiou tlače, Ak by to bolo potrebne pošlem vám aj nejaký obrazok na ukážku. dakujem
So februr 02, 2008 20:41 Zobrazit informcie o autorovi Odosla skromn sprvu
Dexter
Site Admin

Zaloen: 28 december 2007
Prspevky: 84

Prspevok Odpoveda s cittom
Zdravim, samozrejme da sa to.
Flex a Flock sú kvalitné potlače na všetky materiály - no pri vlastných obrázkoch sa dajú použiť len v niektorých prípadoch. Na vlastné obrázky sa najviac používajú dve technológie a to buď transfer, obrázok sa nanesie na ľubovolný materiál alebo sublimačná technológia, ktorá je na vlastné obrázky veľmi dobrá. Pre túto tech. sú pripravené špeciálne veci - napr. Xpres sublimačné tričko. Sú to materiály, ktoré obsahujú polyester a teda farba je nanášaná priamo do vlákien tj je to veľmi trvanlivá potlač. Všetky takéto produkty sú priamo v creatore.

Ne februr 03, 2008 09:51 Zobrazit informcie o autorovi Odosla skromn sprvu Odosla e-mail Zobrazi autorov WWW strnky ICQ
camon

Zaloen: 28 janur 2008
Prspevky: 3

Vdaka za odpoved, už sa v tom začínam trochu vyznat. Zrejme by mi vyhovovala sublimačná tlač ale v creatore som našiel len biele sublimačné tričko takže predpokladam že na farebné to nie je možné. No rád by som sa mýlil. Ak sa to neda použijem tu flock a fleck a tak budem musiet tie plnofarebne obrazky upravit ,avšak možte mi poradit ake farby možem použit.
Ne februr 03, 2008 17:37 Zobrazit informcie o autorovi Odosla skromn sprvu
Dexter
Site Admin

Zaloen: 28 december 2007
Prspevky: 84

potlač môže ísť v kľude na biele tričko, pokiaľ nemáš požiadavku na farbu trička je to najlepšie riešenie.
Väčšina ľudí používa pri vlastnom obrázku potom normálne základné tričko a technológiu transfer, nie je to najtrvácnejšie ale dá sa v pohode použiť aj toto. Ak by sa prerobil obrázok na Flock alebo Flex potlač, farby môžeš môžeš použiť všetky, ktoré sú v creatore pri výbere farby textu.

Po februr 04, 2008 20:51 Zobrazit informcie o autorovi Odosla skromn sprvu Odosla e-mail Zobrazi autorov WWW strnky ICQ
Zobrazi prspevky z predchdzajcich:    
Zasla odpove    Obsah fra mojetricka.sk » Poradňa asy uvdzan v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: 
Nemete pridva nov tmy do tohto fra.
Nemete odpoveda na tmy v tomto fre.
Nemete upravova svoje prspevky v tomto fre.
Nemete maza svoje prspevky v tomto fre.
Nemete hlasova v tomto fre.